Buđenje predstavlja spot za funkoidnu "Ne možeš ti"

Buđenje nastavlja u funkoidnom ritmu koji je obilježio njihov aktualni album "Samo ti, samo ja". "Ne možeš ti" nosi već prepoznatljivi funky pečat kojim je Buđenje donijelo prijeko potrebnu svježinu u našu glazbenu produkciju te podignulo cijelu glazbenu priču benda na novu razinu.
"Kako se većina suradnji među glazbenicima najčešće dogodi spontano i bez prethodnih kalkuliranja, tako je u ovom obliku nastala i pjesma 'Ne možeš ti'. Vjerujem da je i Buđenju i meni to bio svojevrsni izlazak iz 'sigurne zone', samim time i oređeni izazov. U svakom slučaju, zanimljivo nama, a nadam se da će biti i slušateljima", rekao je povodom objave spota Ivan Popeskić, producent pjesme za koju glazbu i tekst potpisuje frontmen Buđenja, Darko Bakić.
 

Režiju spota snimljenog u Dalmatinskoj zagori potpisuje talentirani Ante Gusić.
"Spot na šaljiv način ocrtava kako svi na životnom putu možemo, govoreći u žargonu, ispasti kokoš, konj ili majmun. Bitno je na kraju da maske padnu i da počnemo živjeti svoje živote. Snimali smo u prekrasnom krajoliku Dalmatinske zagore u okolici Trilja i Sinja, a u spotu sudjeluju Julija Jukić, Ali Relata, Zoran Marasović i Ivan Gusić", rekao je Ante.

Netko ispadne kokoš, netko konj, a netko majmun, ali jedno je sigurno, Buđenje uvijek ima hit.

 Foto: Julien Duval

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.