Antonela Doko predstavila spot za pjesmu "Tako kažeš" koja već osvaja top liste

Antonela Doko predstavila spot za pjesmu "Tako kažeš" koja već osvaja top liste
antonela

Iznimno uspješna mlada glazbenica Antonela Doko već je pronašla svoj put na zvjezdanom glazbenom nebu, a brojni singlovi koji su redom osvajali top liste potvrđuju njezinu vokalnu jedinstvenost. Svoje kvalitete dokazala je i na live nastupima pa je tako na Aurea Festu u Požegi ove godine predstavila novu pjesmu "Tako kažeš" za koju je sada stigao i videospot. Režiju, kameru i montažu potpisuje sjajan Luka Sepčić, a ovom prigodom Antonela i njezin tim zahvaljuju Kulturnom centru Mesnička, Borku i cijelom osoblju na gostoprimstvu i pomoći! Već uhodani trio Ines Prajo, Arijana Kunštek i Ivan Popeskić radili su pjesmu koja je jedna od omiljenih brojnim radijskim urednicima.  
"Moram priznati da mi je baš drago što je i ovaj singl pronašao put do publike i radijskih urednika. Moj autorsko-producentski tim je kao i uvijek napravio briljantan singl, a ja sam uživala u izvedbi istog. Ova vijest me uvijek razveseli jer su mi važne reakcije publike i sretna sam kad vidim da ljudi pozitivno reagiraju na moje singlove. Hvala puno svima i veselim se svakom sljedećem!", rekla je Antonela Doko.

Mlada je pjevačica osvojila mnogobrojnu publiku svojim prošlim singlovima kao što su "Onaj dan", "O čemu pričamo", "Odlična stvar" pa i pretposljednjim "Sve osim nas" s kojim je nastupila na 66. Zagrebačkom festivalu. Savršeno putovanje nastavljeno je i novim hitom "Tako kažeš".

Foto: Promo

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.