"Ispod punog mjeseca" - violinom do nove hit balade Matt Shafta

Nakon službene objave debitantskog album "Young" na engleskom jeziku, Matt Shaft objavljuje novi singl na hrvatskom jeziku "Ispod punog mjeseca". Mladi glazbenik nastavlja koračati domaćom singer-songwriter scenom te i za ovu pjesmu potpisuje glazbu, tekst i aranžman."Ispod punog mjeseca" je prva ljubavna balada koja će se nalaziti na debi albumu na hrvatskom jeziku koji se očekuje na jesen iduće godine. 

Povodom singla Matt je izjavio: "Ovo je moja prva pjesma koju sam u cjelini napravio u svojoj sobi. Tekstualno sam opisao situaciju zaljubljeno-nesigurnog para gdje je potreban upravo taj prvi hrabri korak da zajednička priča započne. Što se tiče zvuka, dao sam si vremena i truda te malo eksperimentirao sa drugačijim aranžmanom i pokušao ga približiti zvuku trenutne svjetske pop scene. Drugačijim pristupom slaganja instrumenata i izborom sampleova, dobije se raznolikost na svakoj pjesmi. Trudim se da svaka pjesma bude drugačija i nadam se da ću imati jednako kvalitetan i šarolik album kao cjelinu. 

Naravno i ovu pjesmu nije zaobišao njegov prepoznatljivi element izražavanja - violina.Popratnu animaciju za pjesmu je izradio Robert Matijević, kojem je ovo bio prvi zajednički projekt s Shaftom. 
Za mix i master je zadužan Antonino Šimić iz Greenwood studija. 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.