Bliži se koncertna promocija hvaljenog albuma: J.R. August u Vintage Industrial Baru

J.R. August, glazbenik svjetskog kalibra, u četvrtak, 14. studenoga s početkom u 20 sati održat će koncertnu promociju iznimno hvaljenog dugosvirajućeg prvijenca "Dangerous Waters". U prvom tjednu prodaje album je završio na prvom mjestu najprodavanijih, a prvi singl s albuma, "Crucify Me", danas se našao i na prvom mjestu Top 20 liste Hrvatskog radija.
"Cijeli život čekam taj svoj prvi LP i sad je konačno tu u mojim rukama. U njega sam zajedno sa svima koji su radili na njemu uložio cijelog sebe i mislim da je to moja prva kompletna kantautorska izjava. Posebno se veselim što ćemo album koncertno promovirati upravo u Vintageu jer smo tamo prije točno 2 godine održali svoj prvi samostalni koncert i to je naš najdraži koncertni prostor u gradu. Na koncertu ćete moći nabaviti moj novi merch, a ovaj put, naravno, i moj prvi dugosvirajući album", izjavio je povodom koncerta J.R.
 

Glazbena kritika s oduševljenjem je dočekala album "Dangerous Waters" pa tako Karlo Rafaneli za glazbeni portal Music Box zaključuje: "Kad se sve zbroji i oduzme 'Dangerous Waters' predstavlja iznimno zrelo ostvarenje autora koji je od početka znao jasno definirati svoj zvuk."
Ema Arh za glazbeni portal Perun.hr piše: "Dangerous Waters istovremeno je i toliko nadrealan i toliko prizeman te samim time ostavlja dojam mise s koje je teško otići doma."
 

J.R. nikoga ne ostavlja ravnodušnim, pred njim je sjajna budućnost – njegova glazba najbolja je pozivnica za koncert u Vintage Industrial Baru. Ulaznice možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 40 kuna, a na dan koncerta cijena je 60 kuna. 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.