Songkillers feat. Radiofonik „Bolje ne reci ništa“

Iz glazbene radionice popularnih Songkillersa stiže nam još jedan hit singl - „Bolje ne reci ništa“. Nježne melodije u kombinaciji s prepoznatljivim vokalom Željka Banića – Baneta stvaraju opojnu zvučnu kulisu zaraznog ritma koja će vas pratiti još dugo nakon slušanja. Kao i na prošlom hit singlu "Teži slučaj" i na ovom su autorske snage udružili Predrag Martinjak i Bane.
 
Slavni Songkillersi već više od dvadeset godina redaju hitove kojima su osvojili brojne obožavatelje, a svakim novim potvrđuju da i dalje imaju „ono nešto“ i opravdavaju status najvećeg hrvatskog funk benda. Iznimka nije ni „Bolje ne reci ništa“ koji je praćen i interesantnim video spotom u režiji Hrvoja Banića (izoom produkcija) i Predraga Martinjaka, u kojem se ne pojavljuje samo jedan nego čak tri Baneta:

„Svi se ponekad poželimo multiplicirati, a zahvaljujući ovom spotu meni je to napokon i uspjelo. Što nas je više to je bolja zabava, a snimanje ovog spota bilo je upravo takvo.“, izjavio je Bane.
 

 „Kreativno redateljsko sastančenje u obližnjem hamburger restoranu (račun poznat redakciji i onome 'ko je platio) - urodilo je neizvedivim idejama i rezultate ne možete vidjeti. No nešto se ipak dogodilo - spot je snimljen za rekordno popodne. I montiran je preko nekoliko dana. Ideja da se na ekranu pojavljuje nekoliko inačica Baneta, uspješno je dovedena pred vaše oči.
 

I ako se detaljno ne zagledate, teško ćete uočiti greške i kako je to izvedeno. Bane je bio izuzetno suradljiv (osim u sceni gdje je morao skinuti jaknu) a Radiofonikov misterij i dalje nije otkriven. No uvijek postoji nada da ćete ga negdje sresti, a nećete i dalje znati tko je on(a).
 

Sara koja je jedina znala plesati, izuzetno je bila zahvalna što je sve snimila sama pa su svi dodani oko nje naknadno. Bane je naročito bio sretan što ne mora dijeliti pivu na snimanju s druga dva Baneta. Hrvoje Banić i Predrag Martinjak upisali su još jedan video u svoj portfolio. A prostor katrana koji je nažican od mogula Petrekovića osobno, poslužio je kao sjajna prirodna dekoracija. Hvala mu.“, o zbivanjima iza kulisa ispričao nam je kreativni direktor spota Anđelko Preradović.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.