Detour i Nipplepeople udružili snage

Grupa Detour u ovo blagdansko vrijeme pripremila je svojim fanovima pravu glazbenu poslasticu, posebno singl izdanje, live izvedbu njihove pjesme 'Gledano sa strane' koju su prije godinu dana na svom slavljeničkom koncertu u Domu sportova izveli i snimili  s grupom Nipplepeople.

Samog koncerta prisjetio se i frontman grupe Nenad Borgudan: '08.12.  prošlo je točno godinu dana od našeg najvećeg koncertnog nastupa u karijeri u zagrebačkoj Maloj dvorani Doma sportova. Ovim singlom i kroz snimljeni video materijal htjeli smo simbolično obilježiti godišnjicu, te uz podršku Nipplepeople pružiti novo čitanje pjesme koju smo snimili prije devet godina za album 'TV'. Gledajući video materijal zaista možemo s odmakom reći da je to, barem nama, bila večer za pamćenje. Puno smo uložili vremena i truda, kao i  ideja, kako u glazbenom segmentu tako i scenarističkom i vizualnom, te  uz podršku dragih nam prijatelja i kolega pružili vizualno-auditivno putovanje kroz naš tada objavljen album 'Tourdetour'. Kako je vrijeme darivanja ukazala nam se idealna prilika da se našoj vjernoj publici odužimo na način što ćemo im do Božića omogućiti besplatni download pjesme i ujedno im zaželjeti sve najbolje u 2020. godini.'   

Ekskluzivno, ova glazbeno special edition poslastica može se nabaviti do 25.12. na način da se pošalje mail subjecta Gledano sa strane na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. čime se dobiva link za skidanje pjesme.
Video produkciju odradila je ekipa bion.tv, a iza režije i montaže pratećeg spota stoje Tomislav Brdjanović i Nenad Borgudan.  

Grupa Detour, koju do kraja godine očekuju koncertni nastupi u Zagrebu, Novom Sadu, Šibeniku i Valpovu, s aktualnim singlom 'Slike o našim danima', trenutnim brojem tri nacionalne top liste HRtop40, zatvara album 'Tourdetour' i već za prvu polovicu 2020. godine najavljuje nove snimke koje će nas uvesti u njihov peti studijski album.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.