Blanka Došen novim video spotom poručuje „Milostinju u ljubavi ne primam“

Blanka Došen novim video spotom poručuje „Milostinju u ljubavi ne primam“

 

Poklonici i ljubitelji tamburaške glazbe, te glazbenog rada Blanke Došen, ovih dana imaju dvostruki razlog za zadovoljstvo. Nakon što je nedavno predstavila novu pjesmu, uoči predstojećih blagdana svojoj publici donosi i video spot.

Dobitnica Porina, zajedno sa svojom ekipom predstavlja video za pjesmu 'Milostinju u ljubavi ne primam', sa kojom je nastupila na ovogodišnjem festivalu u Požegi.

Skladba je to koja nosi posebne poruke svima nama, kazala je Blanka, "Kada je riječ o ljudskom dostojanstvu, ne možemo raditi kompromise. Tko poštuje sebe, poštuje i druge! Pravo je vrijeme u Novu godinu ući s novim stavovima i sa ljudima koji nas poštuju, a ostaviti iza sebe, sve što nas usporava i unazađuje, što ujedno poručuje i ova pjesma! Stoga dragi ljudi, poštujte i volite sebe, jer nitko neće taj težak posao obaviti bolje, od vas samih!
Sretan Božić i Nova svima od srca! "

Ono što je posebno u ovoj glazbenoj priči, je da se u pjesmi kao prateći vokal Blanki pridružila kćer Barbara, koja je studentica Umjetničke akademije u Osijeku, te je ovo njihova prva zajednička suradnja.

Spot 'Milostinju u ljubavi ne primam', koji obiluje predivnim kadrovima snimljenim na jednom imanju u Parku prirode Papuk.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.