U prodaji "Mol. 2", drugi studijski album nagrađivanog benda Bang Bang

Prošle su četiri godine od albuma prvijenca grupe Bang Bang, "Bez obzira na sve". Iste godine dobili su i nagradu Porin za najboljeg novog izvođača i od tada je sve postalo jasno - Hrvatska je dobila novu i jedinstvenu zvijezdu na hrvatskom glazbenom nebu. Uslijedila su brojna druga priznanja, kako za album prvijenac, tako i za brojne hitove koje su predstavili svih ovih godina, uključujući i one koji se nalaze na novom albumu "Mol. 2" upravo objavljenom za Croatia Records.
 

Zašto Mol. 2? U pitanju je 2. studijski album koji je sniman u molskom tonalitetu. Na njemu se nalaze radijski hitovi "Superstar", "Kako stoje stvari" feat. Saša Antić, "Što ako ne bude po tvom", "Papar i sol", "Pijani i zaljubljeni", "Stranci" i novi hit "Pismo" u kojem po prvi put u Bang Bangu čujemo i muški vokal. Hrvoje Prskalo, autor svih pjesama i producent albuma, izvrsno se snašao i u ulozi drugog vokala te sa svojom suprugom ispisao glazbeno pismo. Na albumu se nalazi i pjesma "Sebi dovoljni" s kojom će Bang Bangovci nastupiti na Zagrebačkom festivalu sljedeće godine, zatim groovy i riffoidna "Malo lažnog sjaja" te moderna pop poslastica "Pustinja".
 

"Mol. 2" grupe Bang Bang nije samo Vol. 2 njihove diskografske karijere, nego i nadogradnja u smislu glazbe, produkcije, interpretacija, ali i koncerata po kojima su itekako poznati. Prepoznao je to i INmusic festival na kojemu su ove godine nastupili, a prošli su i kroz Tvornicu kulture gdje su fenomenalnim koncertom po tko zna koji put utvrdili svoju kvalitetu. Upravo s tog koncerta na albumu se nalazi live verzija pjesme "Kako stoje stvari" koja je specifična i po tome što su je po prvi put uživo izveli sa Sašom Antićem iz TBF-a.

Oni imaju jedan od najboljih hrvatskih vokala, jednog od najboljih hrvatskih producenata, glazbenike koji i studijski i na pozornici zvuče kao jedno - oni su i bang bang i mol hrvatske glazbene scene.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.