Doživite najbolji prekid uz pocket palmu u „subotu nakon valentinova“

 pocket palma nam za početak godine sprema hrpu iznenađenja. Prvo od njih je odličan singl „subota nakon valentinova“ kojim Anja i Luka inspirirani stvarnim prekidom svojim dreamy synth-pop melodijama pričaju priču netipičnu za vrijeme Valentinova.

„'subota nakon valentinova' nastala je inspirirana stvarnim prekidom, svime užasnim i teškim što prekidi donose, ali i svime predivnim i oslobađajućim kada je za takav prekid stvarno vrijeme. O takvim se temama ne priča često uz temu Valentinova, ali sve je to dio ljubavi, a ova je ljubav jednostavno i pomalo dramatično ugašena nekoliko dana nakon Valentinova prošle godine. Ovo Valentinovo oboje provodimo sretniji i zaljubljeniji nego ikad!”, otkrio nam je talentirani dvojac.

Koliko su sretni i zaljubljeni ove godine možete provjeriti u subotu nakon Valentinova kad  će pocket palma u Tvornici kulture održati koncert na kojem će promovirati svoj, od kritičara i publike hvaljeni, debitantski album.

“Pozivamo sve ljubitelje retro zvuka da nam se pridruže u subotu 29.2. na promociju albuma u Tvornici! Odvest ćemo vas na putovanje u nove osamdesete! Pripremamo vam puno syntheva, nostalgičnih gitara i throwback iznenađenje. Veselimo se po prvi puta izvesti cijeli naš prvi album i jako smo uzbuđeni podijeliti to iskustvo s vama!”
 

Anja i Luka izliječit će vašu nostalgiju za ljetom koncertnom promocijom albuma 29. veljače 2020. godine u zagrebačkoj Tvornici kulture. Svoju džepnu dozu palmi osigurajte si po pretprodajnoj cijeni od 40 odnosno 60 kn na dan koncerta.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.