Čudesna Maja Posavec na Zagrebačkom festivalu predstavit će mediteransku baladu „Daleko iza nas“

Bliži se 24. siječnja kada će se održati 67. izdanje Zagrebačkog festivala na kojem će svoju novu pjesmu  „Daleko iza nas“ izvesti Maja Posavec.  „Daleko iza nas“ ljubavna je balada na koju su Maju inspirirale  ljubavne pjesme koje je slušala u djetinjstvu. 

To su bile pjesme s mediteranskih festivala od Splita do Sanrema, ali ja sam, eto umjesto Splitskog izabrala Zagrebački (smijeh). Dakle, u njoj ima Ane Oxe, Rite Pavone, a s naših prostora mislim da je tu utjecaj Nene Belana i Doris Dragović. To je moja inačica takve balade u kojoj punim glasom pjevam o tome kako mi je slomljeno srce. “, otkrila je Maja.

Kroz posljednjih 66 izdanja na Zagrebačkom festivalu svoj trag su ostavili brojni izvođači, a Maja je otkrila i kakav značaj on ima za nju: “Zagrebački festival je odličan poligon za predstavljanje nove pjesme. U nas nema puno projekata koji traže i njeguju autorstvo, tako da festival puno znači, od promidžbe do nastupa i dalje u diskografiji.”.
 

Očaravajućom baladom „Daleko iza nas“, Maja Posavec započinje novu godinu nakon uspješne 2019. koju je zapečatila sjajnim albumom „Večer s Cohenom“ koji već tjednima ruši rekorde prodaje.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.