„Tvoje tijelo Iva“, najintimnija i najosobnija pjesma Borisa Rogoznice

„Tvoje tijelo Iva“, najintimnija i najosobnija pjesma Borisa Rogoznice

 

'Tvoje tijelo Iva', najosobnija je pjesma Borisa Rogoznice, koja nam dolazi sa njegovog albuma prvijenca 'Izgubljeno / nađeno'.

Nakon posljednjih skladbi, koje je realizirao sa ekipom uspješnih suradnika, ovo je ponovno u potpunosti Borisova autorska skladba, u kojoj je njegova osobnost i kreativnost došla u prvi plan. Sve skupa aranžmanom i produkcijom, upotpunio je Ante Gelo.

Boris pritom ne krije, kako je 'Tvoje tijelo Iva' posebna, jer ju je godinama, strpljivo stvarao i 'nadograđivao', 'Ova pjesma mi puno znači. Najintimnija i najosobnija od svih koje sam napisao. Dvanaest godina sam je pisao. Milijun verzija i riječi sam izmjenio, dok nisam došao do ovoga, da sam zadovoljan. Toliko mi je bilo potrebno da je realiziram i da izrazim sve ono što sam želio. Dvanaest godina stvaranja, pretočenih u pet minuta pjesme. Imajte to na umu kada je slušate.'!

Kao što smo spomenuli 'Tvoje tijelo Iva', novi je singl s Borisovog aktualnog albuma 'Izgubljeno / nađeno'. Kroz jedanaest pjesama, vodi nas na jednostavno, ali istovremeno pozitivno, razigrano i veselo glazbeno putovanje, protkano njegovim prepoznatljivim stilom.

Od svojih prvih početaka, Boris je uvijek isticao kako je glazba njegova velika ljubav, koju svakodnevno iskreno živi. U stvaranju novih pjesama, zajedno sa svojim suradnicima, uvijek misli na publiku, koja ga vjerno prati na svakom koraku, njegov je najbolji kritičar, ali i vjetar u leđa koji ga dodatno motivira.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.