Ana Rucner po prvi put zajahala konja u spotu za pjesmu "Uvijek vjerni" i najavila novi album

"Uvijek vjerni", pjesma je koju je Ana Rucner snimila još 2014. godine, a nastala je kao podrška hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Glazbu potpisuje Ranko Boban, tekst Željko Kozina, a aranžman je radio Mahir Sarihodžić. Pjesma je sada dobila i video spot koji su snimali Sandro Sklepić i Marko Čordaš na JK Western Ranchu (ranč Jadranke Kamberović).

Samo za ovu prigodu Ana Rucner je u prekrasnoj crvenoj haljini po prvi put završila na sedlu i izvodila vratolomije s prelijepim konjem bijelcem. Bilo je ovo novo i zanimljivo iskustvo za nju, a ako ćemo suditi prema video spotu, onda možemo reći kako je ovaj izazov vrhunski savladala.
„Bilo je ovo nevjerojatno iskustvo za mene pogotovo zato što sam po prvi put zajahala konja. Ovo prekrasno biće pratilo me tijekom cijelog spota i zahvaljujem JK Western Ranchu što su nam ustupili svoje imanje za snimanje spota. Osim što sam se po prvi put našla u sedlu uspjela sam i propeti konja na zadnje noge i nevjerojatno je što smo to uspjeli snimiti iz prvi put. Ispalo je zaista spektakularno“, kaže Ana Rucner koja ekskluzivno najavljuje novi album.

Ovo je jedina u potpunosti vokalna pjesma Ane Rucner s nadolazećeg studijskog albuma. Nazvala ga je "Croatian Heritage" i za nju ovaj uradak predstavlja posebnu radost i ponos jer okuplja skladbe koje su, malo je reći, nacionalno blago. Ana će ih uz pomoć svojih suradnika predstaviti u zanimljivom glazbenom izričaju.
"Hrvatska je mala, ali prelijepa zemlja prepuna prirodnih bogatstava, netaknute prirode, talentiranih i vrijednih ljudi te bogate kulturne tradicije. Imam osjećaj da bih do kraja svog života mogla stvarati jer zaista u našoj zemlji nema kraja ljepotama koje nam je Bog podario. Vjerujem da smo svi mi samo u prolazu, ali zapisi ostaju vječno. Čuvajmo, stoga, našu domovinu kako bi i druge generacije mogle uživati u njezinim ljepotama i prenositi ih sljedećim naraštajima", rekla je svjetski poznata violončelistica koja će uskoro otkriti i više detalja oko albuma koji će biti objavljen za Croatia Records do kraja veljače.

 


Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.