Gabriellina premijera na CMC-u: singlom prvijencem “Nekog kao ti” raspametila sve romantičare

Mlada glazbenica Gabriella predstavlja od večeras svoj singl prvijenac "Nekog kao ti". Premijerno spot je emitiran CMC-u, a mlada glazbenica porijeklom iz Vinice kod Varaždina kao kulisu u spotu koristi i jedan od najromantičnijih parkova - arboretum Opeku. Singl "Nekog kao ti" (Croatia  records) sniman u tom romantičnom eksterijeru u "suzvučju" je s njezinim glasom satkanim od čiste emocije kojim mlada glazbenica već nekoliko godina osvaja i brojne festivalske i druge pozornice show biznisa.

Priča je to o neprežaljenoj ljubavi koja traje vječno. o je autorsko - producentsko djelo dvojca koji čine David Magdić i Leonardo Kapetanović, u suradnji s  poznatim Antom Pecotićem i Bojanom Šalamonom Shallom. Gabriella koja je nakon trogodišnjeg studija pjevanja na  Akademiji za glazbu u Ljubljani nastavila školovanje na Muzičkoj akademiji u Zagrebu u klasi poznate primadone Lidije Horvat Dunjko, još puno toga ima reći i u klasici, iako joj je trenutna koncentracija jača u pravcu show biznisa.Godine 2009. sa samo jedanaest godina bila je i polufinalistica "Supertalenta", gdje se po prvi puta susrela s Ninom Badrić koja joj je rekla da ima sve što treba jednom takvom talentu. Nastupala je kao gost po raznim festivalima diljem Hrvatske i surađivala i s mnogim poznatim imenima hrvatske glazbene scene.

  O svojoj dosadašnjoj karijeri Gabriella nam je rekla:

- Pjevanjem se bavim od svoje četvrte godine kada sam postala članica Varaždinskog Društva "Naša djeca" u Glazbenoj radionici "Mali slavuji" koju je vodila Zdenka Knapić. S 12 godina upisala sam osnovnu,pa onda pripreme i završila Srednju glazbenu školu u Varaždinu u klasi prof. Valentine Geci Koren. Od 2016. godine studentica sam solo pjevanja na Akademiji za glasbo u Ljubljani gdje studiram solo pjevanje kod mr. prof. Barbara Jernejčič Furst. Natjecala sam se do sada na šest međunarodnih natjecanja i do sada osvojila pet prvih nagrada i bila laureat natjecanja u Kraljevici, Splitu, Osijeku, Mariboru(SLO) i Treviso (IT)) , te jedno drugo mjesto u Mariji Bistrici. Trenutno mi je najveća želja što bolje i kvalitetnije savladati program studija u Ljubljani i postepeno uz to graditi karijeru. Nikad se nisam mogla odlučiti što mi je draže, klasika ili zabavna glazba, pa možda i od tuda želja, da kad steknem dovoljno iskustva i znanja jednog otvorim svoju privatnu školu pjevanja gdje bi se učilo i klasičnu i zabavnu glazbu, ovisno što bi učenici željeli upisati.Nakon studija voljela bih otići na godinu dana na usavršavanje u Graz ili Beč. 

Najveća podrška ali i poneka kritika su mi naravno roditelji i obitelj, bez kojih ovaj moj pjevački put ne bi bio moguć i naravno prijatelji. Ne mogu biti zahvalnija što imam obitelj punu razumijevanja, ljubavi i podrške, i koja je uz mene od malih nogu i oduvijek vjeruju u moj san i pomažu mi ga ostvariti koliko mogu. S obzirom da su za sad ocjene jako pozitivne vrlo sam zadovoljna. Drago mi je da žiri vidi moj trud i ljubav prema pjevanju! Iskreno smatram da pravi pjevač i glazbenik, ako voli i želi, može pjevati i opernu i zabavnu glazbu. Nikad mi nije bilo jasno kad netko kaže da se to ne može. Ja vjerujem da se može, barem u mladosti, jer do sad, meni ide izvrsno i jedno i drugo i volim izvoditi i jedno i drugo i nadam se da će tako i ostati. - Rekla nam je Gabriela i zaključila - Ako voliš ono što radiš, ako vježbaš i  posvećen si tome iz toga mogu proizaći samo dobri rezultati!

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.