Branimir Bubica i klapa Sebenico predstavljaju novi spot

Pjesma "Nisan zna", autora Branimira Bubice, premijerno je izvedena na Šibenskoj šansoni 2019. Izazvala je i više nego pozitivne reakcije kod šibenske publike, koja je dečke nagradila trećom nagradom Nakon božićnog singla, mladi Šibenčani predstavljaju novi spot za svoju pjesmu "Nisan zna", priču o propuštenoj ljubavi i mladenačkim greškama.

Video je sniman u privatnoj konobi Panjkota u Šibeniku, gdje su dečki već jednom snimali video za pjesmu "Dida moj" u duetu s Arsenom Dedićem, sa Špirom Guberinom u glavnoj ulozi. A ovog je puta protagonistica bila Maja Blaće (Spahija), Miss Hrvatske 2015. Branimir i članovi klape opet su spojili opet svoje dvije ljubavi u jedan video spot, konobu i njihov prekrasni Šibenik. 

Aranžman za pjesmu potpisuje Leo Škaro, a glazbu i tekst Branimir Bubica, koji sa svojom klapom Sebenico uspješno radi na novom albumu.

2019. godina pokazala se kao najuspješnija godina od njihovog osnutka, koja je osim Šansonjera donijela i pregršt lijepih nastupa poput samostalnog koncerta na splitskom Peristilu ususret Splitskom festivalu, nastupa u show programu festivalu Šansone. Tu su i festival u Omišu i u Kaštelima, koncerti u Opatiji, Murteru, Tučepima, slovenskom Šepetaru pri Gorici, Međugorju (Bosna i Hercegovina), Šibeniku, Kaštelima i brojnim drugim mjestima diljem lijepe naše i susjednih zemalja.

Ove godine Branimir i klapa planiraju dalje marljivo raditi na novom albumu. Svojim će videosnimkama iz konoba i s brojnih vjenčanja nastaviti oduševljavati ljubitelje njihove pjesme.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.