Lucky Day - Samo si ti znala sve

Zagrebački sastav Lucky Day predstavlja autorski singl i videospot "Samo si ti znala sve". Riječ je o snažnoj pop rock ljubavnoj pjesmi čiju glazbu potpisuje Igor Flajhar, tekst je djelo Igora Flajhara i Davora Keranovića, koji je napravio i aranžman, za glazbenu produkciju su zaslužani Krešimir Jukić i Davor Keranović, a redatelj videospota je produktivni Tvrtko aka Vidokk. 

 "Pjesma govori o lijepom sjećanju na staro prijateljstvo, ali i dječačku ljubav iz onog dijela života kad nije postojalo životno iskustvo, koje nas kasnije određuje, ali i sputava u iskrenosti." - objašnjavaju dečki iz grupe Lucky Day.
  Lucky Day je svoje djelovanje započeo 2013. godine, a prve javne nastupe su održali 2014. Na koncertima su izvodili cover repertoar svih najvećih domaćih i regionalnih hitova te su vrlo brzo postali prava klupska atrakcija. Specijalizirane večeri "Svi marš na ples!" postaju sinonim za Lucky Day, a grupa gradi svoje ime na svim mjestima gdje je publika željna najbolje domaće glazbe. S godinama nastaju i brojne autorske pjesme, koje je Lucky Day finalizirao, a jedna od njih je "Samo si ti znala sve", koju predstavlja publici. Pjesme su obojane pop rock zvukom, s primjesama drugih žanrova - od etna do reggea. Od većih nastupa svakako treba izdvojiti koncerte s bendovima Hladno pivo i Opća opasnost, kojima su svirali kao predgrupa. Od samog početka, bend svira u istoj postavi: bubnjevi/vokal: Marijo Jakopović – Brko, bas/vokal: Igor Flajhar – Giga, klavijature/vokal: Silvio Žigulić – Silvanno, gitara/vokal: Saša Cindrić – Sale i vokal: Dave Hacienda.
 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.