Vatra „Sva naša ljeta“ - novi singl i video spot kao najava desetog studijskog albuma

Vatra „Sva naša ljeta“ - novi singl i video spot kao najava desetog studijskog albuma

 

 “Sva naša ljeta” svojevrsna je posveta djetinjstvu, vremenu koje nam tako brzo i nepovratno izmakne. Sada kada sam postao otac, gledam svoje klince kako drame prije odlaska u vrtić, zbog loše navučenih čarapa , prebrzog topljenja sladoleda, premalo pekmeza u krafnama, previše hrane u tanjuru... Znam da sam od njih bio tisuću puta gori, pa me sve to skupa nasmijava."

"Gledam ih kako rastu dok ja starim i pokušavam sve to nekako pretočiti u pjesme. “Sva naša ljeta”, upravo je jedna takva, progovara o prolaznosti i potrebi da se komadić djetinjstva i mladosti zauvijek zadrži." - rekao je o pjesmi autor Ivan Dečak.

U snimanju pjesme su, uz bend, sudjelovali i Mladen Ilić Mlacka, jedan od najboljih perkusionista na ovim prostorima, te gudači Matej Milošev i Dean Melki, dok aranžman za gudače potpisuje maestro Frano Đurović koji u svoj bogati fundus od nedavno može upisati i orkestraciju Opere Industriale izvedene na nedavnom otvorenju EPK u Rijeci.

Produkcija, mix i mastering djelo su najboljeg produkcijskog tima na ovim prostorima Jure Ferine i Pavla Miholjevića. Glazbu i tekst potpisuje Ivan Dečak.

Video spot za pjesmu "Sva naša ljeta" snimio je Radislav Jovanov Gonzo, a glavne uloge pripale su najboljim plesnim parovima na europskoj rang ljestvici u standardnim i latinoameričkim plesavima, državnim prvacima  Karlu Ostružnjaku, Karli Ivaštinović, Mati Ostružnjaku i Hani Sorić iz plesnog kluba Academia.

Osim novog singla, Vatra najavljuje i svoj zagrebački koncert 4.4.u klubu Booglaoo, prvi klupski koncert nakon trogodišnje pauze.

Foto I Filip Filaković Philazz

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.