Mel Camino predstavlja remix „Škvadra“ - spot i singl iz filma „Ideš? Idem!“

Po prvi puta u trinaest godina postojanja, velikogorički bend Mel Camino predstavlja remix neke svoje pjesme. Riječ je o remixu singla "Škvadra", odlične pjesme s albuma "Kad? Sad!", koja je svojim pop prizvukom na neki način i prizivala ovakav rasplet događaja. "Škvadra" je netipičan singl Mel Camina - inače poprilično žestok rock zvuk zamijenjen je pomalo sjetnim i melodičnim electro pop melodijima, što je dokazalo da bend odlično funkcionira i izvan unaprijed zadanih žanrovskih okvira.
 
Za energičan i plesni remix "Škvadra (Remix Ideš? Idem!)" zaslužan je Hrvoje Prskalo, autori glazbe su Zlatko Majsec i Tomislav Tonković, tekst je napisao Zlatko Majsec, a pjesmu su aranžirali Hrvoje Prskalo, Viktor Grabar, Vid Križanić i Zoran Smoljanović. Prvijencima ovdje nije kraj - uz prvi remix u karijeri, ovo je također prvi put da je pjesma Mel Camina završila u igranom filmu! Riječ je o regionalno popularnom filmu "Ideš? Idem!" redatelja Ljube Zdjelarovića, a remix "Škvadre" krasi čitavu odjavnu špicu. Maštovit videospot je dinamična kombinacija snimaka Mel Camina i kadrova iz filma, u kojem, između ostalih, glume popularni YouTuberi Baka Prase i Vid Juračić.
 

"Škvadra" je naš prvi izlet u electro pop vode. Pjesma s nostalgijom opisuje neke ne tako davne dane kad su ljudi umjesto na kompjutore bili "navučeni" jedni na druge i živjeli kao pleme. Iznimno mi je drago da je pjesmu "preporodio" Hrvoje Prskalo i napravio remix koji je čak i bolji od originala. Također, jako smo sretni da je "Škvadru prepoznala ekipa iz filmskog svijeta"!  Kad se prepoznaju škvadra i ekipa, jedino što se može reći je "Ideš? Idem!" , kaže Zlatko Majsec, frontmen Mel Camina. 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.