„Ne daj na nas“ grupe Pavel ft. Tedi Spalato na vrhu nacionalnih top lista

Pjesma ‘Ne daj na nas’  grupe Pavel izvedena suradnji s Tedijem Spalatom, predstavljena je na ovogodišnjem 67. Zagrebačkom festivalu, ovog je tjedna zasluženo zasjela na prvo mjesto tri nacionalne top liste u Hrvatskoj.

Prvo mjesto po broju emitiranja ‘Ne daj na nas’  je zauzeo na nacionalnim top listama HR TOP 40 (HDU) i top listi Glazbeni Top 20 (Unison), te nacionalnoj listi TOP 20 Hrvatskog radija.

Ova zimzelena pjesma Aljoše Šerića, obogaćena aranžmanima gudača koje potpisuje Ante Gelo, svojom atmosferom vraća nas u najbolje dane domaće pop glazbe 60-tih i 70-tih kada su se hitovi lansirali na pozornicama legendarnih glazbenih festivala, od Zagreba, Opatije i Splita, a ne bi ju bilo teško zamisliti čak ni na pozornici slavnog San Rema.

’Ne daj na nas’ jedna je od pjesama koje kada osvoje eter i publiku postaju odmah evergrini, kao što su to već postali neki od ranijih velikih hitova Pavela poput ‘Čuvaj me’ i ‘Poslije nas’. Ovaj uspjeh, mada priželjkivan, ipak je iznenadio i samog autora.

 „Sretni smo i počašćeni što je naša suradnja s Tedijem na vrhu top lista. Pjesma zaista ne zvuči ni blizu ičemu što se trenutno može čuti na radio stanicama i iznenađenje je tim još i veće. Hvala svima što nas vrte i podržavaju!“, izjavio je Aljoša.

Pavel je tako novu godinu započeo uspjehom odlično prihvaćenog singla i video spota ‘Ne daj na nas’, a istovremeno nastavljaju raditi na novim pjesmama koje će se do kraja godine naći na petom po redu studijskom albumu grupe. 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.