Hana Huljić predstavlja novu pjesmu u dvije verzije: Sedmo nebo i Birthday

Mlada talentirana glazbenica Hana Huljić svoje je obožavatelje počastila novom pjesmom, snimljenoj u dvije verzije što je već njen običaj, na hrvatskom i engleskom. 

Sedmo nebo / Birthday treći je Hanin kantautorski uradak, englesku verziju radila je samostalno, dok je hrvatski tekst ostvarila u suradnji s majkom, Vjekoslavom Huljić. Aranžman obje pjesme potpisuje Richard Rayner.

"Pjesmu sam jedno ljeto smislila u vožnji i odmah snimila na diktafon da ju ne zaboravim. Naime, na radiju je netko spomenuo rođendan, a ta me riječ inspirirala za refren. Poslije ljeta otišla sam na turneju po Kini s bendom i tako sam jedan dan preslušavala sve snimljeno na diktafon i odlučila dovršiti pjesmu. Smiješno je da sam je skladala koristeći se gumenom kineskom klavijaturom koju sam nosila sa sobom. Sutradan sam je odsvirala Richardu, bubnjaru iz benda, a snimili smo je u improvizirajućem studiju i to uz klavijuturu groznog zvuka i pjevajući između tri jastuka kojima smo obložili snimač na mobitelu. Richard si je dao truda i već sutradan je napravio sjajan aranžman.", rekla je Hana.
 

Hana je dugo tražila adekvatno mjesto za video spot. Našla ga je u starom splitskom botaničkom vrtu čiji je zapušteni interijer bio na kraju savršena kulisa. Režiju potpisuje Vojan Koceić, produkciju je fantastično odradio PILOT studio i pružio Haninim obožavateljima kompletan, audio i vizualni doživljaj.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.