Najluđi sprovod ikad u spotu „Projekt – Daj“

Najluđi sprovod ikad u spotu „Projekt – Daj“

Riječki bend Projekt predstavlja videospot aktualnog singla "Daj". Riječ je o modernoj rock pjesmi zarazne melodije, plesnog ritma i pamtljivog refrena, koja je obogaćena intrigantnim tekstom te fenomenalnom produkcijom poznatog riječkog producenta Mateja Zeca. Glazbu i aranžman su napravili Vedran Vučković, Andrija Zrinski i Filip Goleš, autor teksta je Andrija Zrinski, a pjesma je snimljena u studiju GIS nedaleko Rijeke. Režiju fenomenalnog crnohumornog spota s najboljim (s)provodom kojeg ste ikad vidjeli potpisuju Ira Tomić i John Kardum.

"Moram priznati da sam sretan jer se ostvarila suradnja s Irom Tomić i Johnom Kardumom. Vrhunski mladi redateljski par s čitavim nizom genijalnih video uradaka, evo snimili su spot i nama. Poznajem ih zaista jako dugo, Johna 20, a Iru 29 godina, tako da je put od ideje do realizacije bio iznimno lagan. Ako budete upola uživali u spotu koliko smo mi snimajući ga, napravili smo vrhunski "posao". Hvala Iri i Johnu, svima koji su sudjelovali.", kaže Andrija Zrinski 

Projekt čini skupina riječkih iskusnih glazbenika, koji pod zajedničkim nazivom djeluju od jeseni 2018. godine. Publici su se predstavili singlovima "Zaustavi vrijeme" i "10DODeset" te blagdanskom "Sretan Božić", a novom pjesmom i spotom "Daj" najavljuju debitantski album, koji je već u cijelosti snimljen, a čije se objavljivanje očekuje u rujnu.

Projekt (fotografirali Ira Tomić & John Kardum)

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.