Rockeri Hard Time posvetili voljenom Zagrebu pjesmu Ovo moj je grad

Zagrebački hard rockeri Hard Time snimili su novi spot za pjesmu Ovo moj je grad s još uvijek aktualnog albuma Rock'n'roll. Iako je spot sniman u listopadu prošle godine na ulicama Zagreba, tek je ovih dana završena montaža, pa je ova razglednica glavnog grada prigodna u ovo (ne)vrijeme korone i potresa.

Frontman banda Pišta provozao se na svom motoru ulicama voljenoga grada, a sve su to kamerama zabilježili Vedran Tomac i Daniel Gjurček dok se za režiju i montažu pobrinuo Vedran Tomac, balkanSLAV produkcija 2020. Zanimljivo je da je prvi kadar Pište na motoru sniman točno na mjestu u Boškovićevoj ulici gdje je potres srušio veliki dio pročelja koje je palo na cestu. Kadrovi ovog spota podsjećaju nas kako je izgledao centar Zagreba prije potresa i prije korone kada su ljudi još bili na ulicama i dok je Grički top još pucao.

Glazbu za pjesmu Ovo moj je grad potpisuju Gordan Penava - Pišta i Ivan Mihaljević, produkciju Leo Anđelković, dok su tekst posvete rodnom gradu napisali Gordan Penava – Pišta i Domagoj Vorberger. Kao specijalni gost Hard Time-a na slide gitari pojavljuje se Vlatko Čavar – Brada iz Psihomodo Popa. Hard Time je napravio pravu rockersku posvetu voljenom gradu. 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.