Rockeri Hard Time posvetili voljenom Zagrebu pjesmu Ovo moj je grad

Rockeri Hard Time posvetili voljenom Zagrebu pjesmu Ovo moj je grad

Zagrebački hard rockeri Hard Time snimili su novi spot za pjesmu Ovo moj je grad s još uvijek aktualnog albuma Rock'n'roll. Iako je spot sniman u listopadu prošle godine na ulicama Zagreba, tek je ovih dana završena montaža, pa je ova razglednica glavnog grada prigodna u ovo (ne)vrijeme korone i potresa.

Frontman banda Pišta provozao se na svom motoru ulicama voljenoga grada, a sve su to kamerama zabilježili Vedran Tomac i Daniel Gjurček dok se za režiju i montažu pobrinuo Vedran Tomac, balkanSLAV produkcija 2020. Zanimljivo je da je prvi kadar Pište na motoru sniman točno na mjestu u Boškovićevoj ulici gdje je potres srušio veliki dio pročelja koje je palo na cestu. Kadrovi ovog spota podsjećaju nas kako je izgledao centar Zagreba prije potresa i prije korone kada su ljudi još bili na ulicama i dok je Grički top još pucao.

Glazbu za pjesmu Ovo moj je grad potpisuju Gordan Penava - Pišta i Ivan Mihaljević, produkciju Leo Anđelković, dok su tekst posvete rodnom gradu napisali Gordan Penava – Pišta i Domagoj Vorberger. Kao specijalni gost Hard Time-a na slide gitari pojavljuje se Vlatko Čavar – Brada iz Psihomodo Popa. Hard Time je napravio pravu rockersku posvetu voljenom gradu. 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.