Tomislav Goluban: Nadu u bolje sutra nitko nam ne može oduzeti

Tomislav Goluban:  Nadu u bolje sutra nitko nam ne može oduzeti

 Drugi singl s Golubanovog jedanaestog studijskog albuma ''Memphis Light'', pjesma „Disappear for Good“, melankolično je erotična melodija, beznadno zaljubljenog (romantičnog) teksta i sjajne izvedbe, koja savršeno ''sjeda'' u trenutnu atmosferu i aktivira nostalgiju za uobičajenom kolotečinom života, koja nam je neočekivano i naglo istrgnuta iz ruku. Uz izvrsne američke instrumentaliste, iz ove pjesme izlaze i snažne slike: strah od gubitka, realizacija nečeg što u realnom svijetu nije moguće te nada za promjenom koja curi kroz prste kao pijesak. 

U ove neobične dane prirodni tok života trajno nam je svima promijenjen, a na Vama ostaje kako ćete ga usmjeriti. Nemojte potonuti u melankoliju već aktivirajte ljubav dok u pozadini Goluban svira svoj blues. Izbor je na Vama, ali ako poslušate ovu pjesmu, neće Vas ostaviti ravnodušnim - dajte joj šansu! Blues se tijekom povijesti pokazao kao vrlo dobar suputnik kroz teška vremena. Nadu u bolje sutra nitko nam ne može oduzeti! 

Tomislava Golubana možete uživo pratiti srijedom od 18h na njegovom facebook fan profilu u sklopu međunarodne kampanje #unitedinsound.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.