Dina Rizvić : Novu pjesmu „Tu“ radila je sama, od skladanja i sviranja do miksa i produkcije

Dina Rizvić : Novu pjesmu „Tu“ radila je sama, od skladanja i sviranja do miksa i produkcije

Tu nije samo nova pjesma glazbenice Dine Rizvić, nego je i potvrda njezinog nevjerojatnog talenta. Dina spada među iznimno rijetke glazbenice, ne samo u Hrvatskoj, nego i u cijelome svijetu, jer i ovu pjesmu modernog pop izričaja potpisuje u potpunosti sama. I tu nije u pitanju samo glazba, tekst i aranžman, nego i mix, programiranje i produkcija, a Dina je čak odsvirala i sve instrumente. Kombinacija pop zvuka, elektronike, ali i gitarskog riffa sjajno se uklopila, dok je Dinina nježna vokalna interpretacija tu kao svojevrsni balans. Tako da uz ovu pjesmu možete i zaplesati, ali i sanjariti.
 
Pripadajući video spot u skladu je s njezinom vokalnom interpretacijom, ali i plesnim ritmom koji prate sjajne ilustracije Lane Deković, kao i plesačica Ena Kisiček. Spot potpisuje Beyond Pines Films.
"Ova pjesma me posebno veseli jer je nastala u stilu koji me oduvijek privlačio i koji je drukčiji od svega što sam do sada napravila na hrvatskom jeziku. Pjesma govori o dvoje ljudi koji se traže u svemiru misli, ljubavi i tišine koji je uvijek tu negdje svuda oko nas. Nadam se da će vam se svidjeti i puno pozdrava iz sunčanog Londona"poručila je svojoj publici Dina Rizvić.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.