„Zagrlimo vjetar“ - nova pjesma Dyaca je posveta životu

 

Svima dobro poznato glazbeno društvo iz Đakova, predstavlja novu pjesmu i video spot 'Zagrlimo vjetar'. Dyaco je jedan od naših najpoznatijih i najreprezentativnijih tamburaških sastava, a njihov dugogodišnji rad najbolje svjedoči o njima. Njihova nova pjesma, rezultat je cjelokupne situacije i trenutka u kojem se nalazimo te svojevrsna je posveta životu.

Od ljubavi nježno satkani..., stihovi su za koje je zaslužan Mislav Živković, koji je i autor glazbe, produkciju potpisuje Danijel Car, dok je aranžman zajedničko djelo spomenutog dvojca.

'Pjesma „Zagrlimo vjetar“ nastala je u našem studiju kao glazbeni mozaik u koji je svaki od članova Dyaca ugradio dio sebe. Inspiraciju nismo tražili, inspiracija je došla nama. Sve te prazne ulice, utihnuli gradovi i bezidejna lica što nam je donijelo ovo čudno vrijeme, nagnali su nas da napravimo hommage životu. Odjednom je cvijeće počelo jače mirisati, kiša ljepše padati, a vjetar je prohujao našim osjećajima. Kada sve ovo prođe, svatko od nas će osjetiti dragocjenost života i savršenost u običnoj šetnji parkom, vožnji biciklom i hladnomj kvartovskom piću u omiljenom kafiću utorkom poslijepodne.', istaknuo je ovom prigodom Danijel Car, iz Dyaca.

Autor glazbe: Mislav Živković
Autor teksta: Mislav Živković
Autori aranžmana: Mislav Živković i Danijel Car
Glazbeni producent: Danijel Car
Mix i mastering: Bojan Šalamon Shalla

Redatelj spota: Roko Gurdon (Roko Gurdon Videography)

Foto: Danijel Soldo

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.