Ivo Šćepanović tekstopisac je hita, o nogometu u vrijeme koronavirusa, koji pjeva Ermanno Fabbri iz Milana

Ivo Šćepanović tekstopisac, pjeva Ermanno Fabbri YOUTUBE

Ivo Šćepanović novinar iz Splita, rođen u Hvaru, koji je dugi niz godina radio kao reporter lista Slobodna Dalmacija, a nakon toga objavljuje tekstove u nekim od vodećih svjetskih listova poput londonskog Timesa ili Telegrapha, te u novinama i časopisima na doslovno svim kontinentima, ovih je dana postao glazbeni tekstopisac.

Ivo Šćepanović poznat je i kao autor prve knjige na svijetu napisane na Facebooku, “Facebook kao oružje”, a nedavno je postao i autor teksta jednog glazbenog hita - pesme o tome kako Talijanima fali nogomet u doba koronavirusa, koja je odmah zaintrigirala fanove talijanskog nogometa.

Kaže da je njegov tekst za pjesmu koju je otpjevao pjevač Ermanno Fabbri iz Milana u stvari parodija na to koliko Talijanima fali nogomet u vrijeme pandemije koronavirusa. Ubrzo pjesma je postala pravi hit i izvan Italije jer već nakon prvih “vrćenja” pjesme u Italiji pokazalo se da i drugima nedostaje nogomet, pa su pjesmu vrtjele i radio postaje iz Brazila, Amerike, a naravno i iz Hrvatske.

 Na slici: pjevač Ermanno Fabbri

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.