Pavel je zaplovio bijelim jedrima

Početak godine Pavel je otvorio hit singlom ‘Ne daj na nas’, duetom s Tedijem Spalatom s kojim su se predstavili na Zagrebačkom festivalu, a s kojim svoju poziciju na HR Top 40 drže već punih 21 tjedana. Nadolazeće, peto studijsko izdanje najavljuju novim singlom ‘Bijela jedra', a kako nam govori Aljoša Šerić, radi se o još jednoj pjesmi o bježanju, nehotice napisanoj  prije ovih nesreća, o brodu koji stiže u spas, čiji su spot snimili za vrijeme izolacije na zelenim livadama pod Sljemenom u režiji Radislava Jovanova Gonza.

“Pjesma je napisana i snimljena prije ovih nesreća, ali je iznenađujuće aktualna. Naravno, ne utvaram si nikakvu proročansku sposobnost, puka je slučajnost da je primjenjiva na svakidašnjicu. Prizor broda punih, napetih jedara kako juri morem kako bi nas izbavio je utješni eskapizam, a više puta sam rekao kako najviše volim pisati pjesme o bježanju, pa zašto onda ne bih i još jednu, a u uvjetima korone i mjera opreza čudo je da je spot ispao ikakav, a kamoli ovako dobar. Ima emociju, ima posebnost, Gonzo zna. – poručuje Aljoša Šerić o novoj pjesmi.

Glazbu i tekst standardno potpisuje Aljoša, a u aranžmanu mu se pridružio Jere Šešelja, koji ujedno potpisuje produkciju, miks i master. Pjesma je snimljena u Element studiju u Zagrebu. Nova postava benda: Aljoša Šerić, Antonia Matković Šerić, Jurica Hotko, Dean Melki, Stipe Mađor, Mario Radan, Toni Tkalec i Filip Hrelja.

                                                         

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.