Iskusni solisti, Edi Šegota i Mislav Biočina, okreću kormilo u novom pravcu i predstavljaju svoj duo

Edi Šegota i Mislav Biočina, vrsni solisti koji su svoje glazbeno iskustvo dvadesetak godina stjecali u klapama, odlučili su napraviti iskorak i krenuti dalje kao duo s pjesmom "Ostavi mi snove" koju će predstaviti na ovogodišnjem

Imena Edija Šegote i Mislava Biočine zasigurno su poznata svim ljubiteljima dalmatinske pjesme, ovi vrsni solisti godinama su stjecali iskustvo pjevajući u poznatim klapama Cambi, Iskon, Contra i Crikvenica, a sada su odlučili zaploviti novim vodama i predstaviti se kao duo.

Samozatajni Edi je kroz velike pjesme kao što su "Od zipke do križa", "Kriva karta", "Jedna rič", "Neprolazna", "Moreš li razumit", "Lipoto moja" i mnoge druge uspio osvojiti mnogobrojnu publiku koja je prepoznala njegovu kvalitetu, iskrenu emociju i senzibilitet koje nose njegove izvedbe.

Ovi profilirani solisti imaju i autorsku komponentu tako da glazbu za njihovu pjesmu "Ostavi mi snove" potpisuje Mislav Biočina, tekst Ružana Kovač, a aranžman Hrvoje Domazet. Ovaj autorski tandem mnogi znaju i zbog pjesme "Srićo moja" koju izvodi klapa Contra, a pjesma broji preko milijun pregleda na YouTube-u.

Ovakav duo koji njeguje dalmatinski zvuk već neko vrijeme nije viđen, pa su Edi i Mislav ovdje vidjeli prostora da pruže publici i slušateljima nešto novo. Pjesma "Ostavi mi snove" je bila već neko vrijeme spremna za izlazak, no nedavna zbivanja s koronavirusom su odgodila početak ovog dua čije je vrijeme napokon došlo. Spot su snimili u Trogiru, u režiji Željka Petreša.

Nova pjesma koju će predstaviti na CMC festivalu, kažu, im je odlično legla, po zvuku i po aranžmanu, a daje mogućnost da Edijev tenor i Mislavov bariton budu idilično isprepleteni, na ravnopravnoj razini.

Ovo je nastavak njihovog diskografskog rada, predstavljen u novom ruhu. Veselimo se svemu što ovaj zanimljivi duo sprema za nas, jer su nas do sada navikli samo na najbolje.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.