Sve se da poručuje poznati slovenski kantautor Vlado Kreslin

Vlado Kreslin, jedan od najpoznatijih slovenskih kantautora i glazbenik bogate karijere objavio je hrvatsku verziju pjesme Sve se da. Slovenska verzija Vse se da inače je glavna pjesma dokumentarnog filma Poj mi pesem (Pjevajte mi pjesmu) o Vladi Kreslinu.

Gosti u pjesmi su mališani Dječjeg zbora Osnovne škole Nova Jarše - Rock Mulčki. Pjesma je komentar na današnje vrijeme u kojem vlada sve veća empatija i beznađe, ali isto tako daje i nadu da se sve da i može popraviti. Pjesma Sve se da, nalazi se na upravo objavljenoj kompilaciji Vrući ljetni hitovi. 

Vlado Kreslin, čovjek s crnom gitarom, kako su ga prozvali, objavio je niz solističkih albuma, live izdanja, suradnji s brojnim glazbenicima iz Slovenije, Hrvatske, BiH, Velike Britanije, SAD-a, Irske, Austrije i Senegala, kao i kazališnu i filmsku glazbu te zbirke poezije. Prošle godine u izdanju Croatia Records u njegovu diskografiju upisana je i dvostruka kompilacija Greatest Hits Collection, jedinstvena zbirka najvećih hitova iz uspješne edicije Croatia Recordsa s ukupno 36 Vladinih najznačajnijih pjesama.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.