Jaka sam ti ja - nova pjesma Magazina posvećena je svim ženama

Članovi grupe Magazin vrijeme u izolaciji i pauzi od koncerata iskoristili su na najbolji način snimivši novu pjesmu i spot Jaka sam ti ja koju će uživo izvesti na  ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama. Pjesma je jaka i snažna poruka svim ženama, koju je svojim tekstom poslala Vjekoslava Huljić, a totalno novim, tvrđim zvukom upotpunio Tonči Huljić. Ovakav novi zvuk dokaz je da se Magazin i nakon četiri desetljeća postojanja uspješno snalazi u svim glazbenim trendovima trendovima te privlači nove generacije.

Andrea Šušnjara ove je godine proslavila deset uspješnih godina u grupi, a zadovoljstvo zbog nove pjesme kakvu je priželjkivala ne krije:
"Pjesma se izvorno trebala zvati “Samo da se zna”, što je zapravo naš prvi odabir, ali budući uvijek volim uključiti publiku oko novog singla i čuti njihovo mišljenje, odlučila sam da na svojim društvenim mrežama napravim malu anketu i uključim fanove u odluku konačnog naslova pjesme. Glasovi su bili podijeljeni između “Samo da se zna” i “Jaka sam ti ja”, pa smo odlučili ugoditi i jedinima i drugima ponudivši im oba naslova. Nova pjesma nosi snažnu poruku i ulijeva nadu da i nakon tmurnog razdoblja u životu uvijek dolazi sunce. Snimili smo je u prvim danima 2020. godine prije turneje u Australiji i planirali smo odmah po povratku snimiti video spot i pustiti pjesmu vani, međutim kao i svima virus COVID-19 nam je pomrsio planove pa smo se bacili na posao odmah nakon što su mjere popustile. Ovo je tip pjesme u kojoj se pronalazim, koje volim  i ovo sam ja. Nadam se da će i ova pjesma pronaći svoj put do publike i da ćete je zavoljeti baš kao i ja. Pjesmu ćemo premijerno izvesti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama kojem se uvijek posebno radujemo i svake godine rado vraćamo."

Režiju video spota potpisuje Vojan Koceić, a produkciju Pilot studio iz Splita. Vrelim plesnim scenama, atraktivna Andrea uspjela je prenijeti poruku pjesme i to u  dominatnom stylingu za koji se pobrinuo Skandal store. Da je pogođen pokazuje lavina pozitivnih komentara na društvenim mrežama, posebice muškog spola.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.