Turisti predstavljaju novu feel good pjesmu „Vegas“

Riječka rock četvorka Turisti s aktualnog albuma REVOLUCIÓN predstavlja novi autorski singl "Vegas". Riječ je o sanjivoj, pomalo atmosferičnoj pjesmi koja eskapistički govori o odlascima, dalekim gradovima koji bude osjećaje nesputanog i sjajnog života te o ponovnim susretima u odnosu. "Vegas" je poseban duet Ive i Vave u kojeg nas uvodi njegova dojmljiva, artistička instrumentalna dionica. Radijska verzija je malo prilagođena formatu, zato obavezno poslušajte i originalnu. Inače glavni Ivin vokal sada je dobio idealno pojačanje, njihovi se vokali savršeno isprepliću, izmjenjuju i zajedno pričaju o ... Poslušajte i otkrijte sami. 

Njihova inspiracija dalekim i uzbudljivim dolazi kao melem na ranu u trenucima kada smo kolektivno prošli kroz tjedne izolacije. Boravak kod kuće mnogima je dao prostora za neke nove ideje i projekte.

Kreativi su bili i Turisti koji su nam u sklopu Dallasovih online koncerata #karantenasessions predstavili "kućne verzije" pjesama 'Samo ljubav' i 'Nepobjedivi'. Nedugo zatim bio je stigao i singl "Ovi su dani takvi", svojevrsna posveta izvanrednoj situaciji koja je zaustavila cijeli svijet.

"Vegasom" nam predstavljaju još jednu radiofoničnu, odlično aranžiranu pjesmu, idealnu za dnevno sanjarenje i planiranje budućeg, boljeg života u kojem će nam novi krajolici i nove pozitivne energije dati osjećaj uživanja u svemu što dobar život pruža.

 Foto: Blagoja Pešić 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.