Singrlice snimile spot za himnu zavičaja

Dvostruke dobitnice nagrade Porin za album godine, Singrlice, od početka svojeg djelovanja jedne su od najprepoznatljivijih njegovateljica etno glazbe, odnosno kombinacije tradicionalnog i modernog zvuka. Potpuno nova pjesma svojevrsna je himna zavičaja, a napisao ju je hitmejker Mirko Šenkovski Geronimo još prije ovih nedaća koje su zadesile hrvatske građanke i građane. Kao da je osjetio kako nam svima treba ovakva predivna i emotivna pjesma koja će zasigurno spojiti sve prekrasne dijelove Hrvatske. 

"Spremali smo se ranije snimati i spot, ali su nas globalna pandemija i potres u Zagrebu spriječili. Ipak, pjesma je naposljetku dobila spot jer zaista osjećamo ljubav prema bližnjima i našem zavičaju, svim njegovim divotama koje nam nedostaju u ovoj situaciji.", rekle su Singrlice.

Sjajni vokalni aranžman potpisuje Tomislav Jozić, dok je aranžman pjesme radio Trpimir Jerković uz produkciju Bernarda Mihalića i Marina Meštrovića. Spot je svojevrsna razglednica Hrvatske, prikazuje najljepše krajolike Lijepe naše koje je sjajno producirao Pavle Kocanjer. Jedinstvo nam je ovih dana itekako potrebno kako bi što prije mogli izaći iz nove krize koja je zadesila sve nas i zagrliti naš voljeni zavičaj te uživati u njegovim blagodatima. 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.