U spotu za novu pjesmu Vedrana Roguljića glavnu ulogu ima njegova supruga

Pjesmom "Zapleši sa mnom" splitski glazbenik Vedran Roguljić, ujedno član klape Iskon, otvorio je vrata svoje solo karijere. Nakon brojnih pozitivnih reakcija i suradnje s prijateljima koja je za vrijeme trajanja mjera zbog pojave epidemije koronasa iznjedrila pjesmu "Dignimo glas", stigao je novi singl "Vrati svom životu sjaj". Vedran je i ovaj put autor glazbe i teksta pjesme, dok je za aranžman zaslužan Leo Škaro. 

"Vjerujem da se dosta ljubavnih parova može pronaći u ovoj pjesmi jer govori o svakodnevnim usponima i padovima ljubavnog para, ali sa sretnim završetkom i pobjedom ljubavi", komentira Vedran. Za video produkciju spota pobrinuo se Leo Bartulica.

Na poticaj svojih prijatelja, Vedran je odlučio pozvati suprugu da mu se pridruži u spotu: 

"Model koji se sa mnom pojavljuje u spotu je moja supruga, a tu odluku donijeli smo već nakon moga prvoga snimljenog spota za pjesmu "Zapleši sa mnom". Tada mi je velik broj ljudi komentirao da je spot dobar, ali da je u njemu trebala biti supruga i da bi bio još bolji pa smo eto poslušali želju publike. Ljubavni par koji se uz nas pojavljuje u spotu su Toni Bilić i Marija Car, a u nekoliko scena pojavljuje se naš sumještanin i sudionik RTL-ovog showa "Big Brother", Horvat Čagalj.

Pozitivnu i veselu atmosferu sa snimanja Vedran i ekipa prenijeli su u spot kojeg krase predivni kadrovi naše Dalmacije.

"Hvala svima na strpljenju tijekom snimanja i uopće želji da sudjeluju u spotu. Unutarnje scene snimane su u Villi Gušt u Čelini i Apartmanu Sky u Dugom Ratu, a također zahvale idu i vlasnicima ovih predivnih objekata. Zahvaljujem i Anamarija_makeup by Anamarija Vuković na izvrsnoj pripremi ženskih modela.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.