Giuliano na 115 metara visine uz jak vjetar i bez ograde poručio, „Pjeva mi se ali nemam s kim“

 

Nalaziti se na gradilištu zgrade, na visini od 115 metara, bez zaštitne ograde i uz jak vjetar, mogu najhrabriji.

Uz sve to još pjevati i snimati spot, pravi je mali podvig. Upravo to napravio je Giuliano, snimivši u Splitu video broj za novi hit 'Pjeva mi se ali nemam s kim'.

Uz brojne zanimljive lokacije, vrijedna ekipa odličila je dio snimanja odraditi na vrhu gradilišta buduće najviše zgrade u Hrvatskoj, koja će kada bude gotova, biti niža od Marjana za samo dvanaest metara. Sam Giuliano nije krio zaovoljstvo odrađenim poslom, ali i jedinstvenim doživljajem, ‘Snimali smo na dvadeset i sedmom katu, bez ograda uz popriličan vjetar, i nije bilo baš ugodno. Redateljica Sandra Mihaljević, pogodila je ugođaj pjesma sa prekrasnim kadrovima i ambijentom. U spotu sam cijelo vrijeme sam, osim jednog kadra, gdje smo imali slatkog gosta, malu macu.
Naravno, nagradili smo je ulogom u spotu, ispala je prava glumica.’, 
poručuje Giuliano

Pjesmi 'Pjeva mi se ali nemam s kim' pečat su i ovoga puta dali provjereni suradnici, pa tako Branimir Mihaljević potpisuje glazbu, aranžman i produkciju, dok je tekst djelo Nenada Ninčevića.

Novu skladbu Giuliano je premijerno izveo na nedavnom jubilarnom 60. Splitskom festivalu, a odlične reakcije publike i struke, nisu izostale.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.