Petar Dragojević predstavlja spot za emotivnu baladu „To ne mogu podnit“

Petar Dragojević predstavlja spot za emotivnu baladu To ne mogu podnit koju je izveo na ovogodišnjem jubilarnom šezdesetom Splitskom festivalu. Autor pjesme je Darko Bakić, poznati autor, glazbenik i frontmen Buđenja, kojem je kao autoru najvažnije što je dobio priliku raditi s vrsnim pjevačem kao što je Petar. „Petar je pjevač koji je s godinama i iskustvom dobio svoju pravu patinu kojoj se vjeruje na svaku otpjevanu riječ. Imao je od koga to i naučit. Meni kao autoru to je najvažnije. Ne zaostaje on ni u kategoriji superiorno tehničkih pjevača, ali to je sport u kojem se mi ne natječemo. Više nas zanima dermatologija i kardiologija, odnosno slušanjem doći do kože i srca”, poručio je Darko. Aranžman potpisuje Vedran Baotić, a miks Tomislav Mrduljaš.
 
Petar Dragojević svojim pjesmama i izvedbama gađa ravno u srce publike i za njega je To ne mogu podnit svojevrsni novi početak. „Za mene je ovo neki novi početak, suradnja sa spomenutim autorsko-producentskim timom nešto je što me iznimno veseli. Svakom novom pjesmom trudit ćemo se zaviriti u srca i dušu moje dosadašnje publike i potražiti pjesmama neku novu publiku”, poručio je Petar.

Režiju spota potpisuje Ante Gusić, a u spotu se pojavljuju nekadašnja TV voditeljica Marina Parlov Buljubašić i njezin muž Ivan, zlatni olimpijac i europski prvak. „Jako nam je drago da se Darko Bakić sjetio nas za snimanje spota, jer ga oboje jako cijenimo kao kantautora. Pjesma koju je napisao za Petra Dragojevića svidjela nam se na prvo slušanje i odmah nam ušla u uho. Na snimanju koje je vodio iskusni Ante Gusić, bilo nam je jako zabavno, iako sam prilikom snimanja jedne scene uspjela izgubiti vjenčani prsten. Pokušali smo ga izvaditi ispod stijena, ali valovi su bili prejaki. Unatoč tome, bilo nam je ovo predivno iskustvo i nadamo se da će se pjesma svidjeti drugima kao i nama”, poručila je Marina.

Petar je također nastupio i na retrospektivnoj večeri Splitskog festivala posvećenoj Oliveru. Dvije godine su prošle otkako Oliver nije s nama, ali Petar živo pamti svaki trenutak proveden s njim, a njih dvojica su i snimila duet Istog smo roda, pjesmu koju slušatelji dobro pamte. Također, na koncertu u Veloj Luci održanom Oliveru u čast Petar je nastupio nastupio uz Petra Grašu i Ninu Badrić. Koncert je održan na maloj pjaci ispred župne crkve u Veloj Luci, a Petar je svojim izvedbama svima pružio duboko emotivne trenutke. Nema sumnje kako će njegova nova pjesma To ne mogu podnit naći put do srca slušatelja.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.