Opća Opasnost – „Bivše ljubavi"(live)

Opća Opasnost predstavlja live spot za pjesmu Bivše ljubavi izvedenu na spektakularnom koncertu održanom u rasprodanom Domu sportova 16. studenog 2019. godine, a snimka koncerta uskoro će naći u prodaji na  
Blu-rayu i dvostrukom CD-u. Bivše ljubavi je također pjesma s kojom će nastupiti i na ovogodišnjem dvanaestom izdanju CMC festivala Vodice - powered by Calzedonia koje će se održati 4. i 5. rujna.

Gotovo 4000 fanova uživalo je u trosatnom spektaklu koji je publici pružila ova fantastična rock šestorka. Kombinacijom hitova s početka njihove karijere poput Treba mi nešto jače od sna, Jednom kad noć i Opća opasnost te Pobjeg'o sam, Uzalud sunce sja te onih s aktualnog albuma: Kriva si, Da je Bog dao, naslovna Karta do prošlosti i aktualni live singl Bivše ljubavi, podsjetili su zašto njihov uspjeh traje već punih dvadeset i sedam godina. Kako bi svi njihovi fanovi, sadašnji i budući, mogli posvjedočiti o kakvom se spektaklu radilo, Croatia Records će uskoro objaviti snimku koncerta na Blu-rayu i dvostrukom CD-u. 
 
Danijela-Ana Morić, cijenjena novinarka, u knjižici izdanja piše: „Kao netko tko ih prati od prvih koncerta moram priznati da se na ovom baš kao i na svakom njihovom nastupu dogodilo isto – dečki sviraju kao da im je to zadnja svirka u životu. Uvijek naprave vrhunsku atmosferu (poznato je da je njihova publika sama po sebi dobro raspoložena čim uđe u dvoranu, a da bend još nije ni počeo svirati) i stvore neopisivo dobro ozračje. Bila je to večer čiste glazbene magije, odsvirana i otpjevana s puno energije, moći i odlično aranžirana. Opća Opasnost nema skrivenih namjera niti komplicira previše oko nastupa. Popnu se na pozornicu, odrade to žestoko. Opušteni. Iskusni igrači koji znaju što rade, znaju što pružaju. Iskreno i do zadnjeg atoma snage. To je formula koja svaki puta pali. To je bit njihovih koncerata.”

U režiji Marka Zeljkovića Zelje i glazbenoj produkciji Branimira Jovanovca Banija, objava ovog koncerta predstavljat će vrhunsko rockersko audiovizualno iskustvo - Opća Opasnost svojoj publici uvijek daje najbolje od sebe jer na kraju, kako sami kažu: „Najbitniji ste vi - naša publika i Opća Opasnost Fan Club.”

Foto: Branko Galičić

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.