Up with the stars s The Last Location

Sarajevski bend The Last Location zaokružuje album i predstavlja novi singl ‘Up with the stars’. Svaka dosad objavljena pjesma s albuma objavljena je kao sigl s pratećim videom, a album nastaje od 2016. godine tako da se ovim singlom, kažu, opraštaju s tom fazom benda.

“Ovom pjesmom zaokružujemo aktualni album. ''Up With The Stars” je naš prirodni organski zvuk sa živim instrumentima, zapravo - ovo je jedina  takva pjesma na albumu, jer smo u procesu pisanja albuma dosta eksperimentisali s EDM zvukovima, pravili razne fuzije. “Up With The Stars” je naša live svirka. Pored “Callin’ My Name” i ova pjesma je snimljena na engleskom jeziku’’, poručuju iz benda.

Lead vokale otpjevao je Petar Živković iz Novog Sada, a album je sniman u Sarajevu i Parizu tijekom 2016. godine. Mix i master nastali su u studiju Long Play - Sarajevo i Gosh Publishing Paris. Sound design potpisuje Borjan Milošević i Dino Sirius- Gosh Publishing Paris za “Callin’ My Name”. Video je radio Bakir Fazlic s timom iz agencije Kirba, Pro iz Sarajeva.

Foto: Edvin Kalić 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.