Klapa Rišpet i pjesma „Maka, maka“, osvojili titulu zabavnog hita mjeseca kolovoza

 

Da je pjesma 'Maka, maka' Klape Rišpet postala pun pogodak, pokazalo se već nekoliko puta.

Vesela ekipa sa velikim zadovoljstvom publici je predstavila novu pjesmu na ovogodišnjem Splitskom festivalu, a onda je krenulo 'totalno ludilo'.

Vedra, humoristična i ljetna, to su riječi, kojima se najbolje opisuje pjesma 'Maka, maka', koju autorski potpisuje Pero Kozomara kada je u pitanju glazba, Lući Tukić zaslužna je za tekst, dok je sve odličnim aranžmanom ujedinio Leo Škaro.

Ima li išta bolje, nego mjesec kolovoz okititi titulom zabavnog hita? Upravo, to pošlo je za rukom klapi Rišpet sa pjesmom 'Maka, maka'.

“Kada sam primio informaciju, da je klapa Rišpet osvojila titulu zabavnog hita mjeseca za mjesec kolovoz, za našu novu pismu ‘Maka maka’, nisam mogao biti sretniji. Hvala od srca svim glazbenim i radio urednicima, i televizijskim urednicima, koji su prepoznali pismu ‘Maka maka’. Trudit ćemo se i dalje pisat’ ovako lipe pisme. Još jednom svima veliko hvala”, poručio je Pero Kozomara.

I ovom pjesmom Rišpet potvrđuje status jedne od najpoznatijih i najtraženijih klapa sklone predivnim baladama, ali i otkačenim, veselim pjesmama, koje vam garantiraju odličan provod.

Ono što sigurno znamo je da, ekipa tu neće stati, već vrijedno priprema nove glazbene poslastice, i još puno zanimljivih glazbenih iznenađenja, koje sa velikim nestrpljenjem očekujemo!

Autor glazbe: Pero Kozomara
Autor teksta: Lući Tukić
Glazbeni producent: Leo Škaro
Autor aranžmana: Leo Škaro
Tonski snimatelj: Leo Škaro
Redatelj spota: Željko Petreš

 

Foto: Pero Kozomara

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.