Daria Hodnik predstavlja novu autorsku pjesmu Sjenka koja je pomak prema modernijem i svježijem zvuku


Daria Hodnik nakon radijskog hita Srce od stakla otkrila je još jednu potpuno novu pjesmu, Sjenka, koja će se naći na njezinom nadolazećem drugom studijskom albumu. U pitanju je još jedna autorska pjesma koju je radila zajedno sa suprugom Dadom Marinkovićem iz Parnog valjka, a miks i mastering i ovoga puta potpisuje Marijan Brkić Brk. 

"Ovo je druga autorska pjesma Dade i mene i izgleda da smo uhvatili dobar niz te nastavljamo istim tempom. Zaista smo vrijedno radili i proveli sate u studiju kako bi dobili krajnji rezultat. Mislim da je ovo jedna kvalitetna i radiofonična pjesma, a ono što je bitno za naglasiti kao i do sada snimana je uživo u studiju.", kaže Daria koja ističe kako su ovom pjesmom napravili pomak prema modernijem, svježijem i novijem zvuku.

Sjenka je nešto drugačijeg pop rock zvuka od onog koji smo imali prilike čuti do sada, a obogaćena je zaraznim synth i gitarskim riffovima. Daria je još jednom pokazala kako se odlično snalazi u različitim pop rock varijantama, a ovaj zvuk još više ističe njezin nevjerojatan vokal.

Ono što ovaj singl posebno krasi jest i prateći lyric video na čijoj animaciji je radila već prepoznata ilustratorica i animatorica Katarina Jukić koja se predstavlja pod umjetničkim imenom Grimzzi.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.