Mejaši snimili glazbeni antidepresiv - u pjesmi zapjevao i njihov član iz sjene

Dok su mnogi domaći glazbenici već odavno u "lockdown modu", popularni tamburaši u starkama, varaždinski Mejaši ni ne razmišljaju odustati. Nedavno su objavili novi album Nova godina, a upravo i videospot za naslovnu pjesmu.
"Nama glazbenicima nije teško raditi neke druge poslove, ali ipak bi bilo bolje da svi radimo ono u čemu smo najbolji, a to je u našem slučaju glazba. U spotu smo pokazali da nam dobro stoji i prava radnička "šljaka" i da složni možemo sve napraviti pa smo instrumente zamijenili lopatama, mješalicama za beton, čekićima, traktorima. Nema sramotnog posla ni za koga u ovim kriznim trenucima iako jedva čekamo popeti se ponovno na pozornicu i izvesti ovu pjesmu uživo da osjetimo reakciju publike koja nam je još davnih dana ustupila mjesto u svojim srcima", kaže pjevač Edo Drakulić. 

"Pozitivnu energiju iz pjesme iskoristili smo kako bismo našoj publici u ova teška vremena napravili pravi glazbeni antidepresiv i porukom prizvali neke bolje dane za sve nas. Ako malo dodamo gas, možemo proširiti taj virus optimizma", istaknuo je samouvjereno voditelj benda Nikola Bosilj baš na značajan dan kad cijela Hrvatska ponovno ulazi u nove mjere karantene. 
Ova pohvalna inicijativa vrijednih glazbenika još je jednom potvrdila njihovu lidersku poziciju na sceni koja im, kažu, predstavlja ogromnu odgovornost prema publici. Zato se uvijek i trude biti inovativni, a kreativnost među njima posebno je na cijeni.
 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.