DJ Lorenzo objavio prvijenac „I am Lorenzo“ koktel elektroničke plesne glazbe u suradnji s poznatim glazbenim imenima

Nakon prvih singlova Sve sam znala i prije, koja otvara album, i Sve što pomislim nastalih u suradnji sa sjajnim pjevačicama Mijom Dimšić i Antonelom Doko, Lorenzo je EDM glazbu odveo put hrvatskog radijskog i televizijskog etera i odmah polućio odličan uspjeh. Svih deset pjesama na njegovom albumu prvijencu su suradnje sa sjajnim izvođačicama, izvođačima i grupama. Uz spomenute Miju i Antonelu, na albumu gostuju i Ivan Dečak, Darko Bakić, grupe Buđenje i Bang Bang Lorenzo, vrhunski DJ koji je osvojio publiku i klubove diljem regije, smiksao je vrhunski koktel elektroničke plesne glazbe i servirao ga u suradnji s poznatim glazbenim imenima.
I am Lorenzo ime je njegovog albuma prvijenca na kojem se nalazi deset sjajnih EDM pjesama koje su napravile proboj na radijske postaje te tako postale prvi hrvatski EDM sa zapaženim radijskim i TV emitiranjem. DJ Lorenzo iza sebe ima dva zapažena nastupa na Ultra Europe festivalu, a publika željna vrhunskog domaćeg EDM-a i klupskog zvuka, do nekih boljih vremena za live nastupe, od sada u Lorenzovim hitovima može uživati na svim streaming servisima i nosaču zvuka.

, Lara (Bang Bang), Goran Bošković (Fluentes), David Magdić, Dino Purić i Reper Iz Sobe. Producent albuma i cijelog projekta je Darko Bakić, frontmen Buđenja, koji potpisuje i većinu pjesama uz Luce. Zvonimira Duspera Dusa potpisuje glazbenu produkcijum, a za likovno oblikovanje albuma zaslužan je Vedran Baotić.
 

Na albumu se nalazi i navijačka pjesma Neka zvone ulice, autora glazbe Branimira Mihaljevića, nastala povodom posljednjeg rukometnog prvenstva. Nezapaženo nije prošao ni Lorenzov nastup na ovogodišnjem izdanju Dore - pjesma Vrati se iz Irske, u suradnji s Reperom Iz Sobe i Dinom Purićem, odmakla se od osrednjosti i privukla pažnju. I dva hita Buđenja, Samo ti samo ja i Nisi loša, našli su se na ovom albumu u Lorenzovom EDM ruhu, kao i pjesma Papar i sol grupe Bang Bang.

Lorenzo je definitvno vrhunski DJ ime koje će klupska scena upamtiti, a deset pjesama na njegovom prvijencu I am Lorenzo najbolje idu tome u prilog. Ovaj EDM koktel ispija se brzo i stalno traži još - do vremena kad će klubovi opet biti dupkom ispunjeni.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.