Stefany zasjala vokalno i vizualno u novoj pjesmi "Bolje je"

 Mlada i talentirana pjevačica Stefany predstavila je novi singl i videospot naziva Bolje je. Mnogima poznata po sudjelovanju u glazbenom showu The Voice, Stefany je već stekla brojne obožavatelje na temelju sjajnih prethodnica Najbolji i Hoćeš li koje su potpuno odredile njen glazbeni smjer. Urbani zvuk, uvjerljiva interpretacija i snažan, moćan vokal krase i novi singl koji će zasigurno ponovno osvojiti publiku i glazbene urednike.

Pjesma Bolje je nastala je u suradnji s njenim autorskim timom kojeg čine Ines Prajo, Arijana Kunštek te aranžer Ivan Popeskić. "Mislim da se zaista puno ljudi nekada našlo u vezi u kojoj su voljeli i bili voljeni, ali jednostavno su oboje bili svjesni da ljubav katkad nije dovoljna. Nešto ih je razdvajalo te su znali da je bolje završiti nego pustiti da traje i da bude samo teže, ali to je život. Razloga takvih krajeva je mnogo, ali svatko će to shvatiti na svoj način i poistovjetiti se sa svojom pričom koju drži duboko u sebi. Moram priznati da nisam tužna osoba i da moj ljubavni život trenutno ne ide u tome smjeru, ali sam veliki patnik u duši i ovakve pjesme me uvijek bace u neku melankoliju i razmišljanje. S druge strane, pjesma ima vrlo zanimljiv ritam te ne odiše tugom i stoga je takvu kombinaciju zaista zanimljivo čuti. Nastavili smo s mojim već dobro znanim modernim, elektronskim i prepoznatljivim zvukom i veseli me što je svaka nova pjesma meni potvrda da je to stvarno stil koji me najbolje opisuje kao osobu i pjevača, a publika daje nevjerojatno dobar feedback te se nadam da će tako i ostati.", rekla je Stefany o pjesmi.
 
Stefany je pronašla dobitnu formulu, zvuk u kojem se najbolje snalazi, ali puno pažnje ulaže i u vizualni dio priče. Spot je radila sa svojim 'sestricama' Anom Badurinom i Lukom Sepčićem s kojima već dugo surađuje i svako snimanje im prođe u dobrom tonu i ugodnoj atmosferi. U ovome spotu imala je i dva vrhunska plesača, Romanu Vrančića te Maria Jukića. "Radimo dugo sa Stefany i ono što kod nje zaista osjetim je - rast. Činjenica da nam se sada već bez problema prepušta u ruke, Lukinim idejama i mojoj izvedbi, vidi se povjerenje koje smo već sada izgradili. Uvijek volim u projekt uključiti plesače i Stefany se odlično snašla u ovoj ulozi. Mislim da je 'Bolje je' singl koji zaista predstavlja njezin budući stil stvaranja i sretna sam što baš mi imamo priliku stvarati za ovako talentirane mlade glazbenice kao što je ona", rekla je Ana Badurina.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.