Franka ima novi hit singl Plan B "Svijet je bez ljubavi zauvijek izgubljen.."

Hrvatska pop zvijezda Franka predstavila je novu moćnu baladu Plan B koja poručuje kako je ljubav sve, samo ne plan b. Intimna, snažna i topla pjesma Plan B svojevrstan je nastavak balada S tobom i Sve dok sanjaš, pjesama koje su Franku obilježile kao pjevačicu koja voli pokloniti publici snažnu emociju. Pjesmu je napisao Branimir Mihaljević, tekst Neno Ninčević, dok produkciju zajednički potpisuju Marko i Branimir Mihaljević.

"Znate onaj osjećaj kada volite i kada je sve drugo nebitno? Osjećaj kada znate da je sve obično zapravo tako neobično? Upravo to je Plan B - lijepa, emotivna, a energična pjesma od koje se svaki put naježim. Idealna za nostalgičnu, hladnu zimu..." – izjavila je Franka.

"Neno Ninčević je, baš poput pjesme 'S tobom' napisao predivan tekst, prepun snažnih poruka, koje zaista u potpunosti  potpisujem! Vjerujem da se svi možemo složiti kako je 'Svijet bez ljubavi zauvijek izgubljen'. I zato nam je baš sada više nego ikada bitno da smo zajedno, da se pazimo i volimo. Dolazi vrijeme blagdana kada pokazujemo drugima koliko ih volimo i neka nam to vrijeme prođe uz rečenicu iz pjesme: 'sekund bez ljubavi je život promašen!" – objasnila je Franka.
Za novu pjesmu Franka je pripremila i zanimljivo, neobično vizualno iznenađenje, potpuno drugačiji videospot koji je predstavila na svom YouTube kanalu. Franki se kao glumac pridružio Patrik Cvetko, zagrebački maneken koji se može pohvaliti titulom najtraženijeg hrvatskog muškog modela. Spot predstavlja ulazak iz tmurne stvarnosti u svijet ljubavi, a režirao ga je Dario Radusin. "Prekrasnoj i moćnoj baladi želio sam dati moderan i neobičan vizualni identitet. Spot je za mene bio najveći izazov do sada, na njemu je radio zaista velik broj ljudi. Riječ je o velikoj količini vizualne video animacije, a nije bilo lako niti smjestiti retro zagrebački tramvaj koji leti kroz novi Svijet. Dio spota koji smo nazvali Tropski raj, ogroman je filmski set u kojem je smješteno više od 1000 raznih cvjetova, a koji je sjajno izradila Jasenka Tudor Bevanda." - rekao je Dario.

"Kada pogledate spot, vjerujem da ćete se baš kao i ja zapitati: Tko barem jednom nije rekao da je, kada je zaljubljen, na nekom drugom, sretnijem mjestu? Želim vam da vas Plan B odvede baš tamo gdje maštajući želite biti!"- zaključila je Franka.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.