Najoriginalnija božićna pjesma ovih blagana: Scifidelity Orchestra i Iggyja Biznisa

Scifidelity Orchestra, nominirani za nagradu Porin za najbolji instrumentalni album 2019. godine za svoj "Holiday Special", udružili su snage sa zagrebačkim glazbenikom Iggyjem Biznisom te kroz šaljiv tekst i prigodnu glazbu predstavljaju nam "Mašem snovima (božićna)" - najoriginalniju božićnu pjesmu koju ćete čuti ovih blagdana, a koja je sada dobila i svoj video spot.

Ovaj duhoviti video uradak dečki su snimili u suradnji s čakovečkom glumačkom i kazališnom scenom:

Bilo nam je pravo osvježenje surađivati sa čakovečkom glumačkom i kazališnom scenom. Nažalost se prerijetko nude takve prilike u nekim službenim formatima. Da nije bilo ove situacije s pandemijom, tko zna bi li ikad zajedno stali pred kameru.” otkriva nam Filip te nastavlja:
 
Highlight snimanja je svakako bio finale Marija Jakšića u ulozi “Jock” koji je vrlo uvjerljivo sa sobom u slobodan pad povukao svu božićnu dekoraciju nakon što su ga sve potencijalne mete totalno izignorirale. Možemo samo reći EPIC!

Očito nije ove godine bilo baš sve “banana” za naše dečke koji su u suradnji s Markom Erlićem (mladim i talentiranim redateljem iz Čakovca), čakovečkom glumačkom i kazališnom scenom i Iggyjem, uspjeli iznjedriti duhoviti komentar na božićne zabave, blagdanske ljubavne drame i koncept “gosta iznenađenja”.

“Poučeni i ohrabreni ovim iskustvom veselimo se skoroj ponovnoj suradnji na mnogim zanimljivim projektima. Već na samom snimanju dobili smo barem još deset ideja što bismo sve sljedeće mogli raditi!”, otkiriva vesela ekipa Scifidelity Orchestra.

Scifidelity Orchestra djeluje od 2013. godine, a članovi su Filip, Stjepan i Benjamin Horvat, te Robert Pajić. Njihov aktualni album "Holiday Special" nominiran je za Porin 2019. godine u kategoriji najboljeg instrumentalnog albuma. Zapaženi nastupi u medijima bili su plasman u finale Supertalenta, gostovanje na novogodišnjem koncertu s Tamburaškim orkestrom HRT-a, te nastup na Festivalu kajkavske popevke.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.