Posveta Zagrebu "Zagreb i ja, šmekera dva" Mire Ungara i Soma Dollara dobila je svoj video spot

Pjesma "Zagreb i ja, šmekera dva", koju zagrebački reper Soma Dollara (Zlatan Hrle) izvodi u duetu s legendarnim Mirom Ungarom, dobila je i prateći video spot.

CIlj spota je prenijeti atmosferu sa zagrebačkih ulica te je sniman na atraktivnim lokacijama naše metropole. Pjesma nam daje dozu pozitivne energije, koja nam je u ovim vremenima svima prijeko potrebna, a u njoj je Zagreb opisan sa svim svojim vrlinama i manama u nevoljama koje su ga pogodile ove godine.
 

"Spot je režirao Zdravko Valentin, a zadatak je redatelja bio je da taj video uradak doslovno pršti pozitivnom atmosferom kojom želimo prenijeti duh grada u kojem živim i koji je dom osim Zagrepčanima i mnogima onima koji su se u njega doselili.

Usudim se reći da je pjesma kombinacija dva potpuno različita, rap i evergreen stila, koji su se savršeno uklopili u jedinstveni glazbeni uradak i nadam se da će vam se svidjeti te da ćete ju slušati, uživati, gledati, lajkati, dijeliti i slično
.", ispričao je Soma Dollara.

Cameo uloge u videu imaju Nina Badrić i Zlatko Cico Kranjčar, a uz glavne protagoniste Miru Unagara i Zlatana Hrle (Soma Dollara), mali glumci su Laura Hrle i Ana Marija Rebić - dvije najbolje rengirane tenisačice službene liste Zagrebačkog teniskog saveza, Mila Sirovec - mlada i veoma perspektivna balerina HNK-a te dječak s ružom - Ivor Hrle, košarkaš KK Maksimir.
 

Kako bi pomogao svojim sugrađanima,Soma Dollara odrekao se svojih radijskih tantijema od ove pjesme te će ih donirati Centru za odgoj i obrazovanje te pomoć slijepim i slabovidnim osobama - "Vinko Bek" čiji je susjed već pedeset godina:

"Želio bih da uz pomoć moje donacije barem jedno dijete progleda i vidi ljepote Zagreba o kojem pjevam."

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.