„Svi smo uz vas“ pjesma podrške Ivana Zaka i prijatelja, najviši novi ulaz HR Top 40 liste

Brojni glazbenici još jednom su pokazali veliko srce u teškoj situaciji koja se dogodila na području Banovine.

U ovoj tragediji, koja nas je sve pogodila, ali i povezala, svatko je pomogao na svoj način, od onih najmanjih djela, pa do većih.

Svaka pomoć, dobrodošla je, a stanovnici Banovine, bez sumnje trebati će je, ne samo ovih dana, već i u narednim mjesecima.

U sve to, uključili su se brojna poznata lica. Ivan Zak i prijatelji podršku su pružili i kroz pjesmu 'Svi smo uz vas', koja je na ovotjednoj HR Top 40 listi ostvarila najviši novi ulaz i zauzela visoko šesto mjesto.

U pjesmi, uz Ivana Zaka pjevaju Mario Budiščak, Tiho Orlić, Tomislav Priher i Denis Ferjanić. Ivan Zak potpisuje glazbu, tekst i produkciju, a za aranžman je, uz Ivana, zaslužan i Domagoj Perišić. Svakako treba spomenuti kako se Ivan Zak za ovu pjesmu odriče autorskih prava u korist gradova Petrinje, Siska i Gline, pogođenih potresima.

“Mi glazbenici, najbolje se izražavamo kroz pjesmu. Upravo ovom autorskom pjesmom, zajedno sa svojom ekipom, želio sam dati podršku onima kojima je to u ovim trenucima najpotrebnije”, poručio je ovom prigodom Ivan.

Foto: Promo

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.