„Samo čovik“, nova pjesma Borisa Rogoznice sa snažnom životnom porukom

„Samo čovik“, nova pjesma Borisa Rogoznice sa snažnom životnom porukom

 

Boris Rogoznica, jedan je od onih glazbenika koji je svoj put gradio polako, ali sigurno i uspješno. Pri tome se nije bojao, pokazati svoje najiskrenije emocije u pjesmama, što je publika itekako prepoznala.

Vođen time, ovih dana predstavlja novu glazbenu priču 'Samo čovik' sa snažnom porukom. Na kraju svega, svi smo samo ljudi, sa svojim greškama, nekada bolji, a nekada lošiji.
Putujemo kroz svoje živote kao morem, uz bure, nevere i valove, a sve odluke koje donesemo kasnije nas čine samo boljim ljudima.

Da je ovo ujedno potvrda Borisove kvalitete, uvjeriti će te se već prvim slušanjem, ove po mnogima njegove najbolje skladbe.

' Velika mi je čast biti dio ove lijepe priče, u kojoj me kolegica Antonija Šola, vidjela kao glavnog junaka, naspram svih velikih imena s kojima je surađivala i za koje je pisala pjesme.

U nadi da će za nas glazbenike nadolazeća godina biti znatno bolja od prošle, nestrpljivo iščekujem, pjevati ovu pjesmu uživo za sve ljude dobre volje i pozitivnog duha, koji će se u njoj pronaći i prigrliti je kao "svoju". ', poručuje ovom prigodom Boris

'Samo čovik' njegova je prva 'ulaznica' za ovogodišnji Zagrebački festival, koji će se održati na proljeće.

   

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.