"Jutro će promijeniti sve" Stjepana Jimmyja Stanića na prvom mjestu HR2 Top 2o pop-rock liste

Radijska emisija "Sve najbolje" autora Zlatka Turkalja subotom od 13 do 15 sati predstavlja i promovira najbolje programske sadržaje Drugog programa Hrvatskog radija (zabavni, kulturni, sportski…) koji su emitirani tijekom tjedna. Glazbeni dio emisije rezerviran je za najbolje pop-rock pjesme aktualne hrvatske produkcije - HR2 Top 20 pop-rock. Riječ je top listi koja je sastavljena prema odabiru glazbenih urednika Drugog programa Hrvatskoga radija. 
 

Na prvom mjestu ove liste nalazi se bard hrvatske glazbe, Stjepan Jimmy Stanić, s evergreenom "Jutro će promijeniti sve" objavljenom na aktualnom albumu "91+". Pjesma "Jutro će promijeniti sve" objavljena je u novom ruhu, u aranžmanu Josipa Cvitanovića i izvedbi njegovog orkestra. Osim Jimmyja Stanića, na listi se našlo još sedam singlova u izdanju Croatia Recordsa. Na drugom mjestu nalazi se singl "Puna memorija" jedne od naših najboljih pjevačica, Vanne,
 

Potpuno zasluženo, svoje mjesto na listi našli su i Bang Bang s pjesmom "Bolje sutra", Stefany s "Bolje je", Nela s "Ono što ostaje", Antonela Doko s "Jesam te", Daria Hodnik sa "Sjenka" i Franka s "Plan B".

Sve pjesme preuzmite na download zoni Croatia Recordsa.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.