U pol' 9 kod Sabe u novom singlu podsjećaju koliko je važno sanjati

Omiljeni zagrebački bend U pol' 9 kod Sabe, u ovim nezahvalnim okolnostima snimio je novi singl Ako ne sanjaš u kojem podsjećaju koliko je važno sanjati i ne odustajati.

"Pjesmu 'Ako ne sanjaš' dovršile smo za vrijeme proljetnog lockdowna i prvog zagrebačkog potresa. Od proljeća do kraja godine radile smo na miksu pjesme i snimanju spota, polagano, koliko su okolnosti dozvoljavale.
 U tom periodu preboljele smo koronu, izgubile najstariju članicu obitelji, dočekale prvi snijeg, još jedan potres i nekako ipak u svom tom kaosu dovršile spot." ispričale su Ana Opalić i Martina Zvonić i nadodale:

"Zahvalile bi svim našim suradnicima na upornosti, Konradu Mulvaju, Sandri Sobočanec, curama iz Udruge Amazonas koje su nas oduševile igranjem Capoeire, Sunčici Pleština koja nam je omogućila snimanje na krovu Vitićevog nebodera te Berku Muratoviću na masteringu pjesme."

"Ova pjesma govori o tome kako je važno sanjati, ne odustajati i svaki dan iznova činiti svijet malo ljepšim mjestom.", poručuju Ana i Martina.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.