Barbara Suhodolčan snimila spot s ljetnom atmosferom na -2 stupnja

Poznata operna pjevačica Barbara Suhodolčan, inače kćer legendarnog Rajka Suhodolčana, odlučila je krenuti putem o kojem sanja, a to je pop karijera. Iako je tek na početku već godinama se priprema za ovaj trenutak koji je upravo došao. "Ne fališ mi ti" naziv je njezinog prvog singla i spota koji stiže nakon potpisivanja ekskluzivnog ugovora za Croatia Records. U ovoj pjesmi Barbara se ne ističe samo kao pjevačica nego i kao autorica pa potpisuje glazbu i tekst, dok je zajedno s Ninom Krznarom radila aranžman.
 

"Jako se veselim onome što dolazi i drago mi je što sam upravo s Croatia Recordsom ostvarila suradnju te vjerujem da ćemo kroz dvije godine imati jedan lijepi, veseli i kvalitetan album. Pjesma je prava proljetna, vesele naravi, vrlo pjevna i pamtljiva – baš ono što nam u ovom trenutku treba", kaže Barbara koja je proljetni sunčani spot s ljetnom atmosferom snimala na ulicama Zagreba i to na -2 Celzijeva stupnja. 
"Sve smo planirali prošle godine napraviti, ali zbog svega što se događalo nismo mogli ništa konkretno isplanirati. Na kraju smo sve snimali u 1. mjesecu, dok smo istovremeno u spotu morali prikazati da je vani toplo. Tako da sam u ljetnoj haljinici na bretelice na Gornjem gradu i na -2 bila bosa, dok su oko nas ljudi prolazili u kapama i rukavicama. Nije bilo posljedica, jer me je ekipa nakon svake scene ogrnula toplom odjećom. Sve vanjske scene smo snimili doslovno u jednom danu", ispričala je Barbara svoje iskustvo. Videospot potpisuje Božidar Horvat.
 

"Ne fališ mi ti" kombinacija je više žanrova, ali je generalno riječ o pop pjesmi koja je savršena za početak nove karijere. Barbara, naravno, ne odustaje od opernog pjevanja tako da je i ove godine očekuju važni angažmani.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.