BluVinil „Ovom pjesmom“ zatvara poglavlje zvano „Apaši“ i najavljuje drugi studijski album

BluVinil „Ovom pjesmom“ zatvara poglavlje zvano „Apaši“ i najavljuje drugi studijski album

Nakon objave prvijenca ‘Apaši’, koji je BluVinilu, uz širu prepoznatljivost i brojne pozitivne reakcije glazbene kritike, medija i publike, donio i dvije nominacije za nezavisnu novinarsku nagradu Rock & Off, BluVinil ‘Ovom pjesmom’ zatvara prvo glazbeno poglavlje zvano Apaši i najavljuje svoj drugi studijski album, na kojem već neko vrijeme rade.

‘Ova pjesma’ ima sve: i plakanje, i durske refrene, gudačke dionice, power rock solo, middle eight u visokim lagama. Sve ono što ih je kao mlade glazbenike opčinjavalo i privuklo u ovaj svijet - kaže nam frontmen benda i autor pjesme Matej Nakić.

‘’Odabrali smo je kao završni singl prvog albuma jer smatramo da na dobar način zaokružuje prvo poglavlje priče o BluVinilu. U tom smo se poglavlju zaljubljivali u glazbu –  na neki način smo u njoj tražili same sebe. Pa rekosmo, ima li boljeg načina da odamo počast glazbi nego li melodramatičnom i grandioznom pop pjesmom kao što je „Ova pjesma“ – poručuju iz BluVinila o novom singlu.

Svojevrsna oda zaljubljivanju u glazbu svoj je vizualni identitet dobila u režiji Doringa, i kao takva predstavlja savršen kraj prvog albumskog ciklusa. Glazbu i tekst pjesme potpisuje Matej Nakić, a produkciju pjesme Antonino Šimić iz Greenwood Studija. 

Foto: credit / Doringo Photography

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.